Komt een vrouw bij de dokter
de website

*succesfilm
*website
*gastenboek

Website van de film

Het boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’ (2003) bleek een enorm succes. Iedereen heeft vroeg of laat direct of indirect met de ziekte kanker te maken, het hoofdthema van het boek. Hierdoor riep het boek alom uitzonderlijk veel reacties op. Een trailer van de verfilming van het boek bij het programma RTL Boulevard werd massaal bekeken. Reinout Oerlemans was de maker van de film, met steractrice Carice van Houten in de hoofdrol (2009). De film kende eveneens een bijzonder succes. 

In opdracht van Eyeworks heeft 80 dB een website gemaakt voor de film ‘’Komt een vrouw bij de dokter”. Op deze site zijn filmstills, setfoto’s en extra clips te zien. Voorde clips heeft 80dB de streams aangemaakt. Ook zijn alle gebeurtenissen rondom de film op de site te zien. De premiere, al het nieuws, een prijsvraag , de dvd, de filmmuziek en alles wat er verder bijhoorde – niets ontbrak. De trailer die ook hier te zien was is reeds een miljoen bekeken.

Gastenboek

Op de site is een gastenboek toegevoegd. Het was te verwachten dat dit gastenboek zeer vele bezoekers zou trekken. Door 80dB is een grote capaciteit voor de hoeveelheid reacties ingesteld .Enerzijds konden de bezoekers een reactie plaatsen, anderzijds kon men reageren op reacties van anderen. Die reacties kwamen inderdaad in zeer grote mate binnenstromen - ook dit gastenboek toonde zich een onderdeel van het fenomeen ‘’Komt een vrouw bij de dokter” dat bij zovelen zo veel losmaakte.