Demo voor de mobiele app van Pathé/Paypal maakt naar de bios gaan ineens simpel

Het bijzondere aan de demo die door 80dB is ontwikkeld is dat deze op twee manieren in te zetten is: de demo moedigt bioscoopbezoekers aan de app te gebruiken en dient tevens als korte handleiding. Twee vliegen in een klap dus.
 

Demo voor mobiele app

Bioscoopketen Pathé bezit in Nederland tientallen bioscopen en wordt jaarlijks bezocht door miljoenen bezoekers. Bezoekers konden tot nu toe filmkaartjes telefonisch bestellen en via de site. Dat moet nog makkelijker kunnen, zo vond Pathé.

De keten wilde de drempel om naar de bioscoop te gaan nog meer verlagen en het aankopen van een kaartje vergemakkelijken. En dan kan in dit mobiele tijdperk een app waarmee je bioscoopkaartjes kunt bestellen toch niet ontbreken?

Om de app onder de aandacht te brengen heeft 80dB een aantrekkelijke demo gemaakt, die laat zien hoe dit in de praktijk werkt. Uitgangspunt was de gebruiker te tonen hoe eenvoudig de app te bedienen is en hoe makkelijk je de kaartjes kan bestellen.

  • De demo leidt de gebruiker in een vloeiend filmpje langs alle stappen voor het kopen van een kaartje via de app.
  • Hiervoor is onder andere gebruikt gemaakt van Flash-techniek.
  • Door de animatie wordt het gemak van de app, de aanschaf en betaling van een e-ticket via je mobiel benadrukt.
  • De iPhone is gemaakt in 3D, wat de klant de beleving geeft alsof die naar zijn eigen mobiel kijkt.
     

Over Pathé

Pathé (Nederland) maakt onderdeel uit van het Pathé-concern in Frankrijk dat al meer dan honderd jaar bestaat. In Nederland heeft Pathé bioscopen in de vier grote steden, Groningen, Eindhoven, Helmond, Breda, Delft, Tilburg en Maastricht. Samen tellen de filmzalen meer dan 25.000 stoelen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek!