PayPal - nieuwsbrieven & banners

Nieuwsbrieven (e-DM’s)

80dB ontwerpt en maakt voor PayPal regelmatig nieuwsbrieven. Dat kunnen nieuwe nieuwsbrieven zijn (nieuwe lay-out) of nieuwe uitgaven van bestaande nieuwsbrieven. In het laatste geval vullen we het e-mailtemplate met nieuwe teksten en beelden.

Voor het ontwikkelen van nieuwsbrieven is een compleet proces opgezet van briefing tot werkende en goedgekeurde nieuwsbrief. Wij testen zelf de nieuwsbrieven op alle belangrijke e-mailclients, zoals Outlook, Hotmail, Gmail, Yahoo.
 

Banners

PayPal zet regelmatig banners in, binnen marketingacties (vaak samen met e-DM’s) of losstaand. 80dB ontwerpt en produceert al deze banners. De stappen zijn briefing, concept, ontwerp, interactie, animatie en uiteindelijk productie. Wanneer de basisversie van een banner is goedgekeurd, maken we alle overige formaten.

Om het proces te begeleiden hebben we een eigen banner-reviewtool ontwikkeld. Hiermee kan PayPal na elke stap gecentraliseerd commentaar geven. Zo voorkomen we onduidelijkheden en houden we het ontwikkelproces efficiënt.
 

AdServe banners voor Marktplaats

AdServe is een online tool die PayPal-banners voor bannerposities op Marktplaats klaarzet. Trafficers van Marktplaats kunnen hiermee voor elke bannerpositie de juiste PayPal-banner inladen. 80dB heeft de tool en de integratie met Marktplaats ontwikkeld.

De voordelen voor PayPal zijn groot:

  • Zelf banners uploaden en (snel) wisselen per positie.
  • Banners laten rouleren op 1 positie (voorkomt banner-moeheid).
  • De beste banners selecteren met realtime informatie van Google Analytics.
  • Links naar landingpages aanpassen.
  • AdServe ondersteunt expandable banners.

AdServe bespaart PayPal dagen aan verwerkingstijd. Nu kan PayPal realtime monitoren en inspelen op nieuwe ontwikkelingen.
 

Over PayPal

PayPal is wereldwijd een van de belangrijkste Payment Service Providers voor veilig betalen in webshops in binnen- en buitenland. Betalen met PayPal is gratis. Afrekenen gaat via de bankrekening of creditcard van de account-houder.

Heb je ook zo'n project? Of heb je zelf een goed idee? Laat het ons weten.