PayPal mini-websites in eBay.nl en Marktplaats.nl

  • PayPal promotie op eBay en Marktplaats
  • Mini-websites met filmpjes
  • Diverse Facebook-acties iPad, Greetz en Thuisbezorgd.nl
  • Concept, design en bouw: 80dB
  • Meer cases: Adaptive accounts, Nieuwsbrieven en banners
  • Klant sinds 2008

PayPal wilde zichzelf in Nederland duidelijk op de kaart zetten als autoriteit voor online betalingen. Doelgroepen uit B2B (Business to Business) en B2C (Business to Consumer) moesten bekend raken met de vele voordelen van PayPal: gratis, veilig en internationaal.

80dB heeft hiervoor een mini-website ontworpen en gebouwd. Deze mini-website is ingeframed in de websites van Marktplaats en PayPal. Wij hebben naast concept en bouw ook diverse filmpjes geproduceerd. Hierin komen op overtuigende wijze de verschillende aspecten van rekening aanmaken en betalen met PayPal voor.
 

Facebook-acties Like PayPal

Voor de Facebook-pagina van PayPal hebben wij enkele acties opgezet. In een aantal vrolijke schermen vraagt PayPal je om PayPal te liken. Als je dat doet, kun je bijvoorbeeld een gratis kaart versturen via Greetz.nl. je krijgt een unieke actiecode die je direct of later kunt verzilveren op Greetz.

De pagina’s van de acties hebben we voorzien van koppelingen met Facebook. Hierdoor kan PayPal extra gegevens van deelnemers opslaan in een aparte actiedatabase. Via hun backend volgt PayPal het verloop van de actie.

80dB heeft ook enkele Facebook Like-varianten op deze actie gemaakt, zoals voor Thuisbezorgd.nl (korting bij bestelling). Het resultaat is dat het aantal vrienden op Facebook enorm is gegroeid.
 

Over PayPal

PayPal is wereldwijd een van de belangrijkste Payment Service Providers voor veilig betalen in webshops in binnen- en buitenland. Betalen met PayPal is gratis. Afrekenen gaat via de bankrekening of creditcard van de account-houder.