PwC - Ready 2 Merge

  • Online tool voor onderzoek naar fusies
  • PwC stelt hoge eisen aan de kwaliteit
  • Concept, design en bouw: 80dB
  • Klant sinds 2010


80dB heeft voor PwC een online tool gebouwd om aanstaande fusies te inventariseren. Met Ready 2 Merge kan PwC tegelijk diverse onderzoeken laten lopen. Belangrijk onderdeel van de oplossing was het uitgebreide testtraject voor maximale zekerheid over de kwaliteit.  

Mail met unieke login

PwC nodigt deelnemers via e-mail uit voor het onderzoek. In de backend van Ready 2 Merge stelt PwC zelf de mail samen. Iedere deelnemer ontvangt automatisch een unieke login voor het onderzoek. Daarmee kan PwC ook zien hoe het staat met de participatie (grafiek) en een herinneringsmail versturen. De antwoorden exporteert PwC naar Excel voor verdere analyse.  

Hoogste kwaliteit

Belangrijk bij dit project is de kwaliteit. PwC levert een zeer hoge kwaliteit dienstverlening. De tool moet die zelfde kwaliteit waarborgen. Er mogen geen fouten op treden bij het versturen van e-mails naar de klanten van PwC en het opslaan van antwoorden. De gegevens uit de analyse neemt PwC mee in integratieprocessen van bedrijven en zijn dus cruciaal voor de advisering.  

Uitgebreid testtraject

De tool bevat veel controlemomenten, conform de eis van PwC. Zo kan men voor een enquête zelf testruns doen. E-mails worden in batches verzonden. Het verloop van de verzending is tot in detail te monitoren. Ook de participatie van deelnemers gedurende de enquête is goed te volgen. PwC kan alle vragen, e-mailuitnodigingen en teksten in Ready 2 Merge daarnaast in meerdere talen beheren.  

Over PwC

PwC in Nederland is een zelfstandig onderdeel van een wereldwijd netwerk met 169.000 collega’s in 158 landen. In Nederland werken ruim 4.600 professionals met elkaar samen vanuit 12 kantoren. Zij ontwikkelen diensten en oplossingen voor ieder denkbaar ondernemings- en sectorvraagstuk.