T-Mobile business portal demo

  • Interactieve demo van business portal T-Mobile
  • Demo ook geschikt voor ‘help’ en online seminar
  • Concept, design en bouw: 80dB
  • Klant sinds 2011

Deze demo geeft de bezoeker inzicht in de werking en mogelijkheden van de business portal van T-Mobile. Op de business portal krijgen ondernemers inzicht in het verbruik en kosten van alle mobiele telefoons van hun bedrijf. Verder kunnen zij verschillende instellingen en aanvullende diensten instellen en afnemen.

De demo laat zien hoe het werkt en is voorzien van een voice-over. De demo presenteert de hoofdlijnen van de portal, maar je kunt zelf direct inzoomen op belangrijke onderdelen.
 

Veelzijdige, boeiende demo

Om een functionele demo te krijgen hebben we in overleg met de klant gekozen voor de ‘kort maar krachtig’ variant. We tonen alleen wat echt nodig is met beelden van de site die dat duidelijk laten zien. Animaties maken de demo extra interessant. Het gevaar met een dergelijke demo is dat je te veel laat zien en kijkers halverwege afhaken. Nu blijft men tot het eind geboeid.

Onderdelen van de demo zijn te gebruiken als ‘help’ op de verschillende pagina’s binnen de T-Mobile portal. Verder is de demo in te zetten bij een online seminar.
 

Over T-Mobile

T-Mobile is een aanbieder van mobiele communicatie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en is continu bezig dit verder uit te breiden. 4,9 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 31 december 2011).