TBWA\BEC

  • Innovatieve corporate website
  • Concept en design: TBWA\BEC
  • Bouw site en CMS: 80dB
  • Combinatie van Javascript, HTML, AJAX en CSS
  • Klant sinds 2010

80dB heeft voor TBWA\BEC een gebruikersvriendelijke, innovatieve en interactieve website gemaakt.
 

Aparte gebruikerservaring

De website voelt aan als een Flash-website. Je ziet geen pagina-overgangen. En binnen pagina’s wisselen alleen de vlakken van inhoud die nodig zijn. Toch is de website niet gemaakt in Flash. Met geavanceerde Javascript- en AJAX-technieken hebben wij het door TBWA uitgedachte design omgezet in een website van hoog niveau. De site geeft de bezoeker de ervaring van een applicatie binnen een internetbrowser.
 

Geavanceerde technologie

De website verwerkt elke actie door een bezoeker via de backend. Vervolgens presenteert de backend de opgevraagde inhoud met HTML, Javascript en Flash aan de bezoeker. Verder is het gelukt om een site neer te zetten die door zoekmachines goed te indexeren is, ondanks de combinatie van technieken. Ook is de website URL-friendly.
 

CMS op maat

Wij hebben voor TWBA\BEC een CMS op maat ontwikkeld. Zij kunnen hiermee zelf alle content beheren, cases toevoegen, teksten updaten en verschillende media toevoegen, zoals foto’s, films of internetbestanden. TBWA\BEC kan nu van al haar cases en projecten een online presentatie maken.
 

Best of both worlds

TBWA\BEC en wij zijn het traject gestart door hun bijzondere grafische- en interactiedesign verder uit te werken. We hebben uitgebreid onderzocht hoe we de navigatie en het gebruik van de website bijzonder innovatief kunnen maken, passend bij een creatief bureau. Het resultaat is een rijke user-experience voor bezoekers.
 

Over TBWA\BEC

TBWA\BEC is opgericht in 1997. Het is het eerste bureau in Nederland dat de juiste verhouding heeft gevonden tussen inhoud en creativiteit. Zij slagen erin voor klanten met grote namen zoals Adidas, Heineken en Philips, campagnes en introducties van nieuwe activiteiten te leveren.