Functie omschrijving FLEX ontwikkelaar

Werken voor grote merken? Dat is wat wij bij 80dB gewend zijn. Opdrachtgevers als Binck, Sara Lee, PayPal, Online Seminar  en Elsevier weten ons te vinden. Wij bouwen en ontwerpen hoogwaardige, interactieve websites, platformen en mobiele applicaties. Dit doen wij in een creatief team van ongeveer 15 man.

Wij programmeren vooral in .Net, Ajax, jQuery en AS3. Ons design doen we in Flash. De projecten lopen uiteen van zeer technische (web)applicaties die grote hoeveelheden data verwerken, tot meer creatieve websites. Steeds meer van onze klanten vragen ons om vernieuwende mobiele concepten te ontwikkelen. Wij zoeken voor deze vraag ervaren Flex developers met mobile ervaring.

De Flex Developer

Om ons team te versterken en onze groei aan te kunnen zijn wij continu op zoek naar goede Flex developers die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Je zult als Flexdeveloper werken aan verschillende projecten, waarbij je alle ruimte krijgt en zelf op zoek moet naar de beste oplossingen. Zo zal je naast het standaard Flex  werk ook bezig zijn met mobile development.

Jouw profiel

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau 
  • Minimaal 3 jaar met Flex en AS3
  • Kennis van HTML, CSS en JavaScript
  • Kennis en ervaring met Android en iOS is nice to have 
  • Goed analytisch denkvermogen
  • Inventief in het bedenken van concepten en/of oplossingen
  • Uitstekende communicatieve teamplayer
  • Nederlands sprekend

Bedrijfsprofiel

80dB is een internet ontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van hoogwaardige, interactieve websites en platformen. Met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen wordt concept digitaal vertaald en uitgevoerd, waarbij interactie met de uiteindelijke doelgroep centraal blijft staan.

Binnen 80dB werken we in teams aan verschillende projecten van zowel technische als creatieve aard. We werken voor verschillende klanten in verschillende sectoren waarbij de opdrachtduur varieert van enkele weken tot een aantal maanden.

Ons aanbod

Bij ons kun je werken aan een grote diversiteit van projecten samen met gemotiveerde collega’s. Voor deze vacature kun je rekenen op een prima salaris. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Als jij groeit, groeien wij allemaal!

Interesse?

Is je interesse gewekt in deze vacature? Kom dan langs om kennis te maken. Hoe? Stuur vandaag nog je cv op naar work@80db.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld)