Functie omschrijving .NET ontwikkelaar

Werken voor grote merken? Dat is wat wij bij 80dB gewend zijn. Opdrachtgevers als Binck, Sara Lee, PayPal, Online Seminar en Elsevier weten ons te vinden. Wij bouwen en ontwerpen hoogwaardige, interactieve websites, platformen en mobiele applicaties. Dit doen wij in een creatief team van ongeveer 15 man.

Projecten lopen uiteen van zeer technisch tot meer functioneel/creatief. Wij hebben naast toonaangevende creatieve en innovatieve partijen ook verschillende marktbepalende, financiële instellingen als klant. Ons doel is om hoogwaardige, interactieve websites en platformen te ontwikkelen.

Je zult als .NET developer werken aan verschillende projecten, waarbij je alle ruimte krijgt en zelf op zoek moet naar de beste oplossingen.


Functie eisen .NET ontwikkelaar

- Je hebt goede kennis van C# .NET, Entity Framework, LINQ.
- Je hebt ideeën over hoe je technisch en functioneel moet ontwikkelen.
- Je bent in staat om zelf (web)applicaties op te zetten vanaf de basis.
- Je vindt het leuk om te werken voor een relatief klein bedrijf met grote potentie.
- Ervaring met Webservices (API; RESTful, SOAP), HTML5, JSON en secure programming is een pre.
- Proactieve, ondernemende houding.
- Je wilt jezelf verder ontwikkelen.
- Je kan werken binnen een scrum team en kan daar alle taken oppakken, naast jouw eigen specialisatie.


Bedrijfsprofiel

80dB is een internet ontwikkelbedrijf, gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van hoogwaardige, interactieve websites en platformen. Met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen wordt concept digitaal vertaald en uitgevoerd, waarbij interactie met de uiteindelijke doelgroep centraal blijft staan.

Binnen 80dB wordt in vaste dedicated teams gewerkt aan verschillende projecten van zowel technische als creatieve aard. We werken voor verschillende klanten in verschillende sectoren.

Als 80dB bouwen wij aan een langdurige relatie met onze klant, waarvoor we zowel grote als kleine opdrachten uitvoeren.


Ons aanbod

Bij ons kan je werken aan een grote diversiteit van projecten samen met gemotiveerde collega’s. Voor deze vacature kan je rekenen op een prima salaris. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Als jij groeit, groeien wij allemaal!

Interesse?

Is je interesse gewekt in deze vacature? Kom dan langs om kennis te maken. Hoe? Stuur vandaag nog je cv op naar work@80db.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld)